111 stručnjaka za spašavanje podataka iz 36 zemalja okupilo se u sunčanoj Malagi na najvećoj svjetskoj Data Recovery konferenciji.

Prošlo je malo više od tjedan dana otkako je završio ACE Lab Tech Week 2023. u Malagi u Španjolskoj, a mi još uvijek sumiramo utiske. Drago nam je da smo se vidjeli sa kolegama iz cijelog svijeta i da smo sudjelovali na odličnim prezentacijama i raznim radionicama.

Malaga - picture - all.jpg

Bila je to vrhunska prilika za učenje o jedinstvenim naprednim tehnologijama spašavanja podataka sa svih vrsta uređaja za pohranu, kao i dijeljenje ideja, rasprave o stvarnim izazovima iz prakse i rješenja kao i pogled u budućnost spašavanja podataka.

IMG-7834.jpg

Termini su bili ispunjeni zanimljivim predavanjima koje su vodili najbolji stručnjaci na tom području, ponuđen je sveobuhvatan pogled na najnovije inovacije u sferi spašavanja podataka i digitalne forenzike.
Prikazana su rješenja za najteža pitanja spašavanja podataka, poput spašavanja podataka koji su TRIMani na WD i Seagate SMR diskovima, jedinstvena rješenja za svakodnevne izazove u radu sa Flash medijima, otkrića u zaobilaženju TRIMa na SSD diskovima, problemi s RAID-om i još mnogo toga.

IMG_7145.jpg

ACE Lab Tech Week se pokazao kao događaj koji se mora posjetiti ako se želi biti u tijeku s najnovijim inovacijama i trendovima u industriji i snažnoj zajednici stručnjaka ujedinjenih zajedničkom svrhom.