Spašavanje podataka tijekom epidemije virusa COVID-19 - upute

Poštovani prijatelji, partneri i korisnici,

Novonastala situacija kojoj je uzrok epidemija virusa COVID-19 zasigurno je bez presedana u novijoj povijesti te će gospodarske posljedice, sad je to već izgledno, biti velike i dugotrajne za cjelokupno čovječanstvo. Gotovo da nema tvrtke koja već sad ne osjeća manje ili veće posljedice u svom poslovanju, neovisno o tome kojom se djelatnošću bavi.

U DataSectoru radimo i dalje tijekom ove izvanredne situacije, te nastojimo pružiti svima kojima je potrebno našu uslugu spašavanja podataka. Radno vrijeme je ostalo nepromijenjeno: od 9-17 sati.

U svrhu Vaše i naše sigurnosti poduzeli smo mjere koje preporučuje stožer Civilne zaštite i HZJZ.
Vaše medije i uređaje nam možete dostaviti poštom ili kurirskom službom.

Ukoliko bi osobno dolazili, socijalni kontakt smo reducirali na najmanju moguću mjeru bez potrebe da ulazite u naš prostor uz korištenje zaštitnih rukavica i maski.
Medije i uređaje možete predati djelatniku koji će na Vaš poziv na broj: 098/ 952 2745 izaći iz ureda.  

Svaki medij i uređaj pri zaprimanju i nakon završenog postupka temeljito čistimo i dezinficiramo sa svih vanjskih površina.

Nakon završenog postupka spašavanja možemo poslati paket besplatno na Vašu adresu o našem trošku ili možete osobno doći do nas opet poštujući sigurnosne mjere.

Navedene mjere su poduzete kako bi prije svega zaštitili Vas, ali i djelatnike ureda kako bi Vam bili na raspolaganju u ovom periodu trajanja trenutne epidemiološke situacije u Hrvatskoj.


Za sva dodatna pitanja i informacije nazovite telefone: 01/ 3668 321, 098/ 952 2745 ili pošaljite upit na mail.

Hvala na razumijevanju i čuvajmo se i sve druge oko sebe!