Poštovani korisnici i partneri, sa zadovoljstvom vam predstavljamo novu DataSector web stranicu.

Nova web stranica osmišljena je kako bi vam sadržaj, naša ponuda i usluge bile još dostupnije, jednostavnije i preglednije. U svijetu brzog tehnološkog napretka nastojimo biti dostupniji i što jasniji po pitanju toga tko smo, što želimo i što radimo. Stoga smo izradili novu web stranicu koja prati razvoj naše tvrtke; responzivna je, brza i funkcionalna!

Pristupite našoj web stranici preko bilo kojeg uređaja. Osim vašeg računala, sadržaju naše web stranice pristupite preko svog tableta ili mobilnog telefona uz prilagođeno iskustvo. Uvjerite se i sami koliko će vam narudžba novih usluga ili surfanje biti znatno brži i jednostavniji.

Veselimo se zbog toga i nadamo se da ćete i Vi uživati surfajući našim stranicama, bilo da ste u potrazi za našim uslugama ili se jednostavno informirate.

Ovdje možete brzo pronaći sve osnovne informacije o našim uslugama, tvrtki, partnerskoj mreži, ali i redovno ažurirane novosti u svijetu pohrane i spašavanja podataka. Uzmite nekoliko minuta i provjerite što je novo.

Dobrodošli!