CHOOSE YOUR LANGUAGE
globe HRVATSKI arrow down
+ 385 (1) 3668 321
info@datasector.hr
Pon-Pet: 9.00 - 17.00
menu button

Zbog svojih dimenzija i prihvatljive cijene USB stickovi su našli široku primjenu u svakodnevnom životu.

USB stickovi su podložni raznim oštećenjima, osjetljivi su na promjene napona i u slučaju nestručnog uklanjanja sticka s računala, velika je vjerojatnost njegova oštećenja. Bez obzira na sve nedostatke, USB stickovi su zbog jednostavne upotrebe, dimenzije i prihvatljive cijene češći izbor među medijima za pohranu i prijenos podataka.

DataSector je specijaliziran na području spašavanja podataka sa svih vrsta USB stickova. Korištenjem specijaliziranih alata naši Data Recovery inženjeri s velikom uspješnošću spašavaju podatke nastale logičkim kvarovima poput obrisanih podataka, formatiranih stickova ili nestanka napajanja, te podatke izgubljene uslijed fizičkih kvarova poput slomljenog USB konektora, slomljene ili pregrijane elektronike i slično.

DataSector uspješno spašava podatke sa svih modela USB stickova (USB memorija): SanDiskKingstonTranscendCorsairCrucialPQIPatriotDelock, Lexar, A-Data i drugih.

 

Što napraviti u slučaju gubitka podataka sa USB sticka?

Najčešći simptomi neispravnog USB sticka su neprepoznavanje sticka od strane operativnog sustava, operativni sustav traži formatiranje, USB stick se pregrijava i slično.

Ako nije moguće pristupiti podacima najvažnije je više ne koristiti USB stick kako ne bi došlo do dodatnih oštećenja i gubitka podataka.

Ne pokušavajte spašavati podatke bez profesionalne opreme i visoke razine znanja. Sve intervencije na USB stickovima se obavljaju isključivo pomoću specijaliziranih alata.

Kontaktirajte nas, naše stručno osoblje rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja, na usluzi smo Vam od 00-24.