CHOOSE YOUR LANGUAGE
globe HRVATSKI arrow down
+ 385 (1) 3668 321
info@datasector.hr
Pon-Pet: 9.00 - 17.00
menu button

Serveri često pružaju osnovne usluge preko mreže, bilo privatnim korisnicima unutar velike organizacije ili javnim korisnicima putem interneta. Tipični računalni poslužitelji su serveri baze podatakadatotečni serverimail serveriwebserveriaplikacijski serveri i drugi.

Ako se Vaš server “sruši” bez funkcionalnog backupa, suočiti ćete se sa nepredviđenim zastojem poslovanja, koji za posljedicu može imati velike poteškoće i financijske gubitke. Nažalost, serveri su podložni kvarovima kao i bilo koji drugi sustav za pohranu podataka.

Naš tim Data Recovery inženjera specijaliziran je na području spašavanja podataka sa svih vrsta servera. Kako biste u što kraćem roku nastavili obavljati svakodnevne poslove unutar Vaše tvrtke, nudimo Vam usluge “Hitna dijagnostika” i  “Non-Stop” uslugu.

Usluga Hitne dijagnostike podrazumijeva trenutan početak rada na Vašem mediju čim ga zaprimimo i ima prioritet nad ostalim poslovima. Hitna dijagnostika podrazumijeva rad na mediju u okviru radnog vremena.

Usluga Non-Stop podrazumijeva uslugu Hitne dijagnostike kao i rad na mediju sve do konačnog spašavanja podataka, bez obzira na radno vrijeme (izvan radnog vremena, tijekom noći, vikendima, blagdanima, …).

 

Što napraviti u slučaju gubitka podataka sa Servera?

Ako nije moguće pristupiti podacima (aplikacijama, mailovima, bazama, …) najvažnije je da se više ne koristi server kako ne bi došlo do dodatnih oštećenja i/ili gubitka podataka. U slučaju da niste apsolutno sigurni u ono što radite, savjetujemo da ne pokušavate sa Rebuildom servera kako ne biste trajno ostali bez podataka.

Savjetujemo da ne pokušavate spašavati podatke bez profesionalne opreme i vrlo visoke razine znanja. Sve intervencije na serverima se obavljaju isključivo pomoću specijaliziranih alata.

Kontaktirajte nas, naše stručno osoblje rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja, na usluzi smo Vam od 00-24.