CHOOSE YOUR LANGUAGE
globe HRVATSKI arrow down
+ 385 (1) 3668 321
info@datasector.hr
Pon-Pet: 9.00 - 17.00
menu button

DataSector nudi besplatnu dijagnostiku te posluje na principu No data – No pay, što znači da u slučaju nemogućnosti povrata podataka klijent nema financijskih obveza prema DataSector-u. Cijena usluge spašavanja podataka ne ovisi o količini i vrsti podataka, niti o vrsti datotečnog sustava (Windows, Mac, Unix, Novel, …), nego isključivo o kvaru na disku.

A
kategorija
Kn
699
+ PDV

Obuhvaća sve logičke kvarove poput izbrisanih podataka, formatiranih medija, oštećenog (corrupted) operacijskog sustava, i sl.


 

B
kategorija
Kn
1599
+ PDV

Odnosi se na fizičke kvarove za koje nije potrebno otvaranje diska u čistoj komori Klase 100. U ovu kategoriju ulaze diskovi s nečitljivim sektorima (bad sectors), diskovi sa neispravnom elektronikom, te diskovi sa neispravnim firmverom.

C
kategorija
Kn
2399
+ PDV

Obuhvaća najteže fizičke kvarove za koje je neophodno otvaranje diska u čistoj komori Klase 100. U ovu kategoriju ulaze diskovi sa neispravnim sklopom sa glavama, diskovi koji imaju neispravan motor, te svi oni kvarovi za koje je potreban duži vremenski angažman.

RAID
polja
Na upit

Zbog same kompleksnosti spašavanja podataka sa raznih vrsta RAID polja, neophodno je napraviti prvo dijagnostiku.

U određenim slučajevima kada je potrebno što prije spasiti podatke sa neispravnog medija, kada je svaka minuta važna - DataSector nudi i dodatne usluge poput: Hitne dijagnostike i usluge Non-Stop.

Standardna
Dijagnostika
kn
0

Standardna usluga dijagnostike u trajanju od dva radna dana se ne naplaćuje. Teško možemo dati procjenu što se događa sa diskom bez da smo ga fizički dobili i napravili kompletnu dijagnostiku stanja diska.  

 

 

Hitna
Dijagnostika
kn
349
+ pdv

Podrazumijeva trenutan početak rada na Vašem mediju i ima prioritet nad ostalim poslovima. Hitna dijagnostika podrazumijeva rad na mediju u okviru radnog vremena.

NON STOP
Usluga
kn
999
+ pdv

Usluga Non-Stop podrazumijeva uslugu Hitne dijagnostike, sve do konačnog spašavanja podataka bez obzira na radno vrijeme (izvan radnog vremena, tijekom noći, vikendima, blagdanima…).

Cijene se odnose na sve uspješno spašene podatke sa medija, bez obzira na količinu i vrstu podataka, te bez obzira na datotečni sustav.

U cijenu nije uračunat PDV koji iznosi 25% i eventualni dijelovi utrošeni u postupku spašavanja podataka.

Prijavom kvara ostvarujete 10% popusta na uslugu spašavanja podataka.

Svi studenti ostvaruju 10% popusta na uslugu spašavanja podataka.