CHOOSE YOUR LANGUAGE
globe HRVATSKI arrow down
+ 385 (1) 3668 321
info@datasector.hr
Pon-Pet: 9.00 - 17.00
menu button

Nudimo privatnim osobama i tvrtkama koje se bave uslugom tehničke pomoći, PC-servisima, prodajom računala, IT kompanijama – uslugu partnerstva u spašavanju podataka.

Klijenti Vam dolaze s gubitkom podataka, a vi nemate laboratorij za spašavanje podataka? Možda ste zainteresirani za partnerstvo na području spašavanja podataka?

Svaki put kada proslijedite ili mi uspješno odradimo spašavanje podataka za vas, uz zadovoljnog kupca to znači i dodatni prihod za Vas. Ovom suradnjom stječete pouzdanog i renomiranog partnera na području profesionalnog spašavanja podataka uz posebne popuste na sve naše usluge.

DataSector je tvrtka specijalizirana za profesionalno spašavanje podataka sa svih digitalnih medija za pohranu podataka (hard diskova, SSD diskova, memorijskih kartica, USB stikova, RAID polja).

Uspješno spašavamo podatke s fizički oštećenih diskova kao što su neispravne glave, neispravan motor, neispravan firmware, neispravna elektronika, diskovi s nečitljivim sektorima (bad sectors), također, spašavamo podatke s diskova s logičkim kvarovima poput formatiranih diskova, obrisanih podataka, „nestalih“ podataka uslijed djelovanja neželjenih programa, itd..

Sve intervencije na diskovima odvijaju se u našem modernom labaratoriju sa čistom komorom Klase 100, pomoću specijaliziranih i licenciranih alata i tehnologija u skladu sa zadnjim trendovima u svijetu profesionalnog Data Recovery-a.

DataSector svim klijentima pruža maksimalnu privatnost i zaštitu podataka.
Naši tehničari se u poslu služe samo sa podacima koji su neophodni za spašavanje.
Nakon uspješnog spašavanja, radi se provjera te se podaci odmah šalju prema Vama na mediju po Vašem izboru.

Sudjelovanje u našem partnerstvu za spašavanje podataka ne snosi nikakve troškove ili obaveze. Svako uspješno spašavanje znači za Vas dodatan prihod.

Zainteresirani ste? Kontaktirajte nas putem emaila-a ili kontakt forme za sva pitanja u vezi partner programa.

Razgovarajte s nama o mogućim modelima partnerstva i proširite svoje usluge.