CHOOSE YOUR LANGUAGE
HRVATSKI
+ 385 (1) 3668 321
[email protected]
Pon-Pet: 9.00 - 17.00

Tko smo
DataSector je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana u Hrvatskoj na temelju višegodišnjeg iskustva na području spašavanja podataka – Data Recovery-a. Primjenom suvremenih tehnoloških procesa i znanstvenih metoda, proaktivnim pristupom klijentima, te iskustvom stečenim kroz godine razvoja, stvorili smo ugled inovativne i moderne tvrtke za data recovery.
 

Što radimo
Specijalizirani smo za 
profesionalno spašavanje podataka (Professional Data Recovery) sa svih digitalnih medija za pohranu podataka. Svojim visokokvalitetnim i inovativnim tehničkim i softverskim rješenjima pomažemo klijentima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva, pružajući im dugoročno i pouzdano partnerstvo.
 

Kako radimo
DataSector uspješno primjenjuje najsuvremenija rješenja i tehnologije na području profesionalnog spašavanja podataka – Data Recovery-a kao što je cleanroom standard (ISO 4). Bez obzira na našu usredotočenost na usvajanje i primjenu novih tehnologija, naša su najveća i najtrajnija vrijednost ljudi. Sukladno tome pridajemo veliki značaj odabiru visokoobrazovanih i kreativnih stručnjaka te daljnjem razvoju njihovih znanja i vještina. Nastojimo im osigurati ugodno i motivirajuće radno okruženje jer smatramo da samo zadovoljni i motivirani zaposlenici mogu doprinijeti dugoročnom uspjehu kompanije.

 

Naš cilj
S klijentima ostvarujemo dugoročno, strateško partnerstvo, s ciljem profesionalne podrške na području spašavanja podataka. Na hrvatskom tržištu ostvarujemo ugled tvrtke koja pruža usluge uz maksimalnu profesionalnost i diskreciju. Ispunjavanje potreba korisnika za dosezanjem poslovnih ciljeva u centru je našeg poimanja kvalitete informatičkog proizvoda i usluge. Naša misija je ostati lider u području spašavanja podataka i širiti se na nova tržišta.