CHOOSE YOUR LANGUAGE
globe HRVATSKI arrow down
+ 385 (1) 3668 321
info@datasector.hr
Pon-Pet: 9.00 - 17.00
menu button

Spašavanje podataka - o namaTko smo
DataSector d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki na području regije i Hrvatske a koja se isključivo i jedino bavi profesionalnim spašavanjem podataka (Professional data recovery) sa svih digitalnih medija za pohranu podataka. Tvrtka je u privatnom vlasništvu, osnovana u Hrvatskoj na temelju višegodišnjeg iskustva na području spašavanja podataka. Napravili smo preko 20,000 dijagnostika sa preko 91% uspješnosti povrata podataka, kroz sve vrste medija - što nas je učvrstilo na vodećoj poziciji u sektoru spašavanja podataka. 

Što radimo
Specijalizirani smo za 
profesionalno spašavanje podataka (Professional Data Recovery) sa svih digitalnih medija za pohranu podataka. Primjenom suvremenih tehnoloških procesa i znanstvenih metoda, proaktivnim pristupom klijentima, te iskustvom stečenim kroz godine razvoja, stvorili smo ugled uspješne, moderne, inovativne i pouzdane tvrtke za Data Recovery. Svojim visokokvalitetnim i inovativnim tehničkim i softverskim rješenjima pomažemo klijentima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva, pružajući im dugoročno i pouzdano partnerstvo.

Kako radimo
DataSector uspješno primjenjuje najsuvremenija rješenja i tehnologije na području profesionalnog spašavanja podataka – Data Recovery-a kao što je cleanroom standard (ISO 4). Ono što nas izdvaja na tržištu od ostatka konkurencije je vrlo brza i besplatna dijagnostika, te fiksne i transparentne cijene bez obzira na vrstu ili količinu podataka. Bez obzira na našu usredotočenost na usvajanje i primjenu novih tehnologija, naša su najveća i najtrajnija vrijednost ljudi. Sukladno tome pridajemo veliki značaj odabiru visokoobrazovanih i kreativnih stručnjaka te daljnjem razvoju njihovih znanja i vještina. Nastojimo im osigurati ugodno i motivirajuće radno okruženje jer smatramo da samo zadovoljni i motivirani zaposlenici mogu doprinijeti dugoročnom uspjehu kompanije.

Naš cilj
S klijentima ostvarujemo dugoročno, strateško partnerstvo, s ciljem profesionalne podrške na području spašavanja podataka. Na tržištu regije i hrvatskom tržištu, ostvarujemo ugled pouzdane  i moderne tvrtke koja pruža usluge uz maksimalnu profesionalnost i diskreciju. Ispunjavanje potreba korisnika za dosezanjem poslovnih ciljeva u centru je našeg poimanja kvalitete informatičkog proizvoda i usluge. Naša misija je ostati lider u području spašavanja podataka i širiti se na nova tržišta.